Reacties van onze klanten

Bij deze willen we u bedanken voor de mooie kasten en tafels. Alles past perfect en ziet er zeer verzorgd uit! Ook bedankt voor de snelle service en het meedenken in het ontwerp van de computerkast.

Frank en Gery
De tafel staat te pronken, ben er helemaal mee in m'n nopjes! De eerste wijnvlekken zitten er al op! Alle vrienden die tot nu toe over de vloer zijn geweest willen er ook een.

Wolfje
Ruben en ik zijn erg blij met onze kast! Hij is echt schitterend en u/jullie hebben precies datgene gemaakt, wat wij bedoelden en mooi vinden!

Gwenny
Hoe het gaat? Ik krijg enorm veel enthousiaste reacties mbt de speelkamer/werkkast en de mooie loungebanken. Het is natuurlijk fantastisch mooi weer, dus we zitten heerlijk buiten te loungen.

Margot
Ik wil jullie heel graag nog even via deze weg bedanken voor de mooie bank, die jullie voor ons hebben gemaakt. Hij is perfect gemaakt en mooi afgewerkt, super! Hij staat erg leuk in onze kleine tuin, we zijn er blij mee!

Brenda
Een hele mooi tafel en bank. Prima kwaliteit en mooi afgewerkt. Ook helemaal conform de opdracht. Zijn we erg blij mee, bedankt!

Miranda
Alles is vandaag gearriveerd en geïnstalleerd. Ik vind het prachtig geworden.
Hartelijk dank. De samenwerking en het meedenken van jullie was werkelijk geweldig.
Jullie hebben een geweldige klantvriendelijke bejegening.
Nogmaals dank.
Groetjes Yka

Yka
Op zoek naar een meubelmaker die een foto van een audiomeubel kon omzetten in een steigerhouten variant op maat, kwam ik jaren geleden via Google bij Georges d'Aulnis in Ermelo terecht, toen nog werkzaam in een eenden schuur. Een verademing zo'n vakman, meedenken, schetsen en leveren...en dat voor een alleszins redelijke prijs. Daarna wandborden laten maken en nog een meubel, toen gemaakt door Koen (de zoon van Georges) en medewerkers, want het bedrijf was wat groter gegroeid en inmiddels verhuisd naar het industrieterrein in Ermelo. Maar de aanpak en service was nog steeds dezelfde. Reden voor mij om voor de aankleding van ons reclame- en internetbureau Muntz in Amersfoort opnieuw voor Meubelmakerij d'Aulnis te kiezen. Zojuist hebben ze opnieuw grote spreektafels (waarvan één langer dan 700 cm!) met bijpassende wandkasten gemonteerd. Maar liefst 700 meter steigerhout geeft hu een unieke sfeer aan ons bureau. Zien? Van harte welkom aan de Valutaboulevard in Amersfoort (Vathorst, richting IKEA)!

Dick Nieuwenhuis
Medio maart 2012 hebben de mannen van Meubelmakerij d'Aulnis het terras van de BusinessLounge van BusinessClub DVS'33 Ermelo op een voortreffelijke wijze voorzien van een serie elegante houten meubels. Een grote hoekbank, 3 grote statafels en 2 grote "biertafels" met lange banken...

De meubels zijn voorzien van schitterende, waterafstotende, kussens in chique zwart; kortom een plaatje! Kan niet anders, of hier gaan we nog heel wat jaren plezier van hebben.

Verder ontwierp en plaatste Meubelmakerij d'Aulnis in samenwerking met Hoveniersbedrijf Dennis Offenberg een 5-tal mobiele plantenbakken als verrijdbare terrasafscheiding.

Onze keuze voor kwaliteit en duurzaamheid viel samen met de passie en het vakmanschap van Meubelmakerij d'Aulnis!

Martijn
Dit is een ouderwets, goed bedrijf met liefde voor het vak. Prijs is schappelijk, service goed en evt noodzakelijke aanpassingen worden ter plekke geregeld. Niks mis mee, erg mooie spullen, vooral ons steigerhouten badkamermeubel met beton gegoten bak!

JJ