Steigerhouten meubels van Meubelmakerij d’Aulnis

Heeft u al een idee? Wij maken graag een ontwerp van uw steigerhouten meubel! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op…

Kasten, tafels, tv-meubels of banken: Meubelmakerij d’Aulnis uit Ermelo maakt het voor u op maat! Speelt u al langer met een uniek of apart ontwerp of wilt u gewoon een ‘standaard’ meubel zonder veel poespas? Wij helpen u graag verder! Meubelmakerij d’Aulnis maakt o.a. steigerhouten kasten, tafels van steigerhout en tv-meubels van steigerhout. In onze ‘ Showroom‘  kunt u eerder gerealiseerde meubels op uw gemak bekijken.

Het verschil tussen steigerhout en sloophout

Steigerhout zijn oude steigerplanken uit de bouw. Hier maken we leuke stoere en robuuste meubels van. De planken hebben van zichzelf een grijze look door het cement wat er door de jaren overheen is gelopen. Je kunt ze in een kleur naar keuze beitsen. Hieronder foto’s van enkele steigerhouten meubels.

Sloophout is te herkennen aan de kleurtjes op het hout. Het hout is afkomstig van bijvoorbeeld oude strandhuisjes, raamluiken en houtwerk uit geslopen panden. Sloophout kan ook in combinatie met andere houtsoorten worden gemaakt. Wij leggen u graag meer uit over onze sloophouten meubels!

Op maat!
Meubelmakerij d’Aulnis maakt steigerhouten meubels op maat. Niets is te gek, dus kom met alle ideeën die u heeft en dan maken we er samen iets moois van. Idee, ontwerp en realisatie!

Een steigerhouten hoekbank

Een steigerhouten hoekbank

Mooie steigerhouten kast

Mooie steigerhouten kast

Een steigerhouten tafel

Een steigerhouten tafel

Steigerhouten tv-meubel

Steigerhouten tv-meubel


 Bent u geïnteresseerd in een steigerhouten meubel of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wij voorzien u graag (geheel vrijblijvend) van advies. Hieronder kunt u direct uw vraag versturen naar Meubelmakerij d’Aulnis, wij komen graag met u in contact.

U neemt geheel vrijblijvend contact met ons op. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Steigerhouten bed

Steigerhouten bed en kast