Sloophouten meubels van Meubelmakerij d’Aulnis

U heeft al een idee? Wij maken graag een ontwerp voor uw eigen sloophouten meubel! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op…

Meubelmakerij d’Aulnis heeft al veel sloophouten meubels gemaakt. Zo hebben wij voor onze klanten sloophouten kasten, tafels en bijzettafels gemaakt. Hieronder ziet u daar een paar voorbeelden van. Graag helpen wij u verder, door bijv. een ontwerp voor u te maken om uw idee tot leven te laten komen! Maar eerst leggen wij u graag het verschil tussen sloophout en steigerhout uit.

Sloophout vs. steigerhout

Een veelvoorkomend misverstand is dat sloophout en steigerhout hetzelfde is. Dit is echter niet zo! Sloophout is te herkennen aan de kleurtjes op het hout. Het hout is afkomstig van bijvoorbeeld oude strandhuisjes, raamluiken en houtwerk uit geslopen panden. Sloophout kan ook in combinatie met andere houtsoorten worden gemaakt. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van sloophouten meubels.

Steigerhout, daarentegen, zijn oude steigerplanken uit de bouw. Hier maken we stoere en robuuste meubels van. De planken hebben van zichzelf een grijze look. Je kunt ze in een kleur naar keuze beitsen. Leer meer over onze steigerhouten meubels.

Sloophout: veel verschillende kleurcombinaties mogelijk!

Zoals u kunt zien op onderstaande foto’s zijn er veel verschillende kleurcombinaties mogelijk. Dit kunt u geheel naar eigen smaak invullen. Ook in onderstellen zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Zowel in bouw als in houtsoorten.

Sloophouten kast

Sloophouten kast (kleuren door klant gekozen)

sloophout-tafel-3

Sloophouten tafel met kleurloos gebeitst onderstel van gebruikt steigerhout

sloophout-tafel-2

Sloophouten tafel met een gelakt onderstel van nieuw steigerhout

Sloophouten bijzettafel

Sloophouten bijzettafel (kleuren door klant gekozen)


Bent u geïnteresseerd in een sloophouten meubel of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wij voorzien u graag (geheel vrijblijvend) van advies. Hieronder kunt u direct uw vraag versturen naar Meubelmakerij d’Aulnis, wij komen graag met u in contact.

U neemt geheel vrijblijvend contact met ons op. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

sloophout-tafel-1

Sloophouten tafel met grijs gebeitst onderstel van gebruikt steigerhout