Eiken houten meubels van Meubelmakerij d’Aulnis

Heeft u al een idee? Wij maken graag een ontwerp van uw eiken meubel! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op…

Meubelmakerij d’Aulnis heeft veel mooie strakke eiken meubels gemaakt. Er zijn verschillende mogelijkheden in het eiken en Meubelmakerij d’Aulnis maakt het allemaal!

Tafels en bureaus van eikenhout

Wij hebben in het afgelopen jaar erg veel tafels gemaakt. Hieronder enkele voorbeelden. De opties bij de tafels zijn eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dikte van het blad, een omvouwrand en de behandeling. Wij leggen u graag alle mogelijkheden uit en laten graag enkele voorbeelden zien in onze showroom.

Eikenhouten kasten

Er zijn al veel eikenhouten kasten gemaakt door onze meubelmakers. Denk hierbij aan tv meubels, boekenkasten, dressoirs, wandkasten en nachtkastjes. In de kasten zijn ook tal val opties. Kliksystemen in deuren of lades, glas in de deuren en schuifdeurtjes. Alles is mogelijk. Wij maken graag een schets van uw ideale kast.

Noesten

Er zit in eikenhout verschil in de uitstraling. Dit heeft ook met de noesten te maken. Meubelmakerij d’Aulnis heeft alle soorten eiken. Eikenhout met geen tot minimale noesten (fout vrij), met normale hoeveelheid noesten (licht rustiek) en eikenhout met veel noesten (rustiek). Elk persoon heeft zijn eigen smaak met betrekking tot noesten en wij hebben elke soort liggen. Kom het hout eens bij ons bekijken!

Behandelingen met olie of lak

Voor look en bescherming kunnen we de meubels behandelen met lak of olie. Met blanke lak behoudt het meubelstuk min of meer dezelfde kleur als de kleur van het originele hout. Olie maakt het meubelstuk donkerder.

Als u interesse heeft kan u altijd langskomen om de verschillende opties eens door te spreken.

Hieronder enkele voorbeelden van eiken meubels die wij in de afgelopen maanden hebben gemaakt.

Eiken tv-meubel

Eiken tv-meubel

Eiken tafel met staalstrip rondom de poten

Eiken tafel met strip rondom de poten (gelakt)

Eikenhouten tafel

Eiken tafel (olie)

Gelakte eiken houten tafel

Eiken tafel (gelakt)


Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten meubel of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wij voorzien u graag (geheel vrijblijvend) van advies. Hieronder kunt u direct uw vraag versturen naar Meubelmakerij d’Aulnis, wij komen graag met u in contact.

U neemt geheel vrijblijvend contact met ons op. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Eiken houten tafel met RVS frame

Eiken tafel (gepoedercoaten poten)